TÜRKAN ŞORAY’A DOĞA ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI ÖDÜL!

Adana ve Gaziantep Doğa Okulu öğrencileri Anneler günü kapsamında Türk Sinemasının Sultanı Türkan Şoray'ı örnek bir anne olduğu için "Anneler Günü Onur Ödülü'ne layık gördü.

ETİKETLER : Türkan Şoray , Türk sinemasının sultanı , anneler günü , Adana Valisi Hüseyin Avni Coş

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Türkan Şoray'a "Yılın Annesi" ödülünü verdi. Ödülü alırken duygulanan Şoray, "Çok teşekkür ediyorum. Bu anlamlı ödülü tüm anneler adına, özellikle evlatlarını kaybetmiş, ağlayan anneler adına alıyorum. Anneler ağlamasın" dedi. "Şu anda hüngür hüngür ağlamak istiyorum" diyen Türkan Şoray, "Gerçekten çok anlamlı bir gün benim için. Geldiğim andan itibaren sizlerden gördüğün sıcak ilgi beni inanılmaz mutlu etti. Duygularımı anlatmam gerçekten çok zor. Bu anlamlı ödül için çok teşekkür ediyorum. İyi ki anne olmuşum, tüm anneler kutsal varlıklardır. Çok şükür ki Allah beni de annelik mutluluğuna eriştirdi. Gerçekten çok mutlu oldum. Belki de hayatımın en anlamlı, mutlu gününü yaşadım, bugünü hiç unutmayacağım" şeklinde konuştu.

Adana Doğa Okulu konferans salonunda düzenlenen organizasyonda öğrenciler ve aileleri hem Yeşilçam'ın Sultanı ile tanışma hem de kısa sohbet etme imkanı buldu. Öğrencilerin isteklerini geri çevirmeyen Şoray, son günlerin modası olan "Selfie" pozunu da Doğa Okulu öğrencileri ile çektirdi. Ayrıca Şoray, öğrenci ve velilerin gösterdiği yoğun ilgiden duygu dolu anlar yaşadı. Etkinlikte ilk olarak ilkokul öğrencilerinden oluşan Türk Sanat Müziği Korosu mini konser verdi. Ardından lise öğrencilerinden oluşan grup, birbirinden güzel şarkılar seslendirdi.