Haber ve Etkinlikler

TÜRKİYE’NİN GURURU ÖĞRENCİLER, DOĞA KOLEJİ ŞİŞLİ KAMPÜSÜNDE COŞKUYLA KARŞILANDI

Sırbistan'da düzenlenen Dünya Liseler Basketbol Şampiyonası'nda erkeklerde dünya ikinciliği kazanan Doğa Koleji Genç Erkek Takımı, Doğa Koleji Şişli Kampüsünde büyük bir coşkuyla karşılandı.


ISF (International School Sport Federation) tarafından düzenlenen Dünya Liseler Basketbol Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden Genç Erkek Basketbol Takımı için Doğa Koleji Şişli Kampüsünde büyük bir karşılama töreni düzenlendi. Karşılama törenine tüm kampüs öğrencileri, yöneticileri ve spor koordinatörlüğü katıldı.


 
Törende teker teker sahneye davet edilen genç basketbolcular alkışlarla karşılanırken Doğa Kolejinin TEMA Vakfından oyuncuların adına yaptığı fidan bağışı sertifikaları takdim edildi. Genç basketbolcular arkadaşları ile fotoğraf çektirirken küçük yaş grubundaki öğrencilerin büyük bir ilgisi ile karşılaştı. Öğrenciler, basketbolculardan imza almayı ihmal etmedi. Genç Erkek Basketbol Takımı, Doğa Koleji Şişli Kampüsü yöneticileri ve spor koordinatörlüğü tören sonunda pasta keserek hatıra fotoğrafı çekildi.
 
Takım Kaptanı Ömer Büke, “Ülkemize dünya ikinciliği getirdiğimiz ve okulumuzu gururlandırdığımız için mutluyuz. Şampiyon olamasak da bizi şampiyon gibi karşılayan tüm yöneticilerimize, arkadaşlarımıza ve minik hayranlarımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.
  


“Mutlu ve Gururluyuz”
 
Doğa Koleji Spor Koordinatörü Tunç Dağal, "Çok zor bir turnuvadaydık. Özellikle yarı finalde oynadığımız Brezilya takımı çok kaliteli bir takımdı. Finalde oynadığımız Sırbistan da çok iyi bir takımdı. Dünya ikinciliğini ülkemize getirmekten dolayı mutlu ve gururluyuz. Öncelikle öğrencilerimizi tek tek tebrik ediyor, bir kez daha başarılarının devamını diliyorum. Ülkemizde ve okulumuzda bizi çok iyi karşılayan, her zaman yanımızda ve bu başarıda emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL