TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU BAŞKANI TUNÇ ÇAPA BEYKOZ DOĞA OKULLARI BİNİCİLİK TESİSİ'Nİ ZİYARET ETTİ

Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı Tunç Çapa Beykoz Doğa Okulu Binicilik Tesisi'ni ziyaret ederek şampiyon öğrencilerimizle bir araya geldi.

ETİKETLER : binicilik federayonu , beykoz binicilik kursu , binicilik tesisi , tunç çapa , beykoz doğa koleji , binicilik şampiyonu

Türkiye'nin en büyük ilkokul ve ortaokulu kampüsüne sahip olmanın yanı sıra Türkiye'de kendi binicilik tesilerine sahip ilk okul olan Beykoz Doğa Koleji'ni ziyaret eden Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı Tunç Çapa binicilik gezerek yöneticilerimiz, personelimiz ve şampiyon öğrencilerimizle bir araya geldi. Doğa Koleji'nin binicilik sporuna vermiş olduğu katkıdan dolayı çok memnun olduklarını ve diğer eğitim kurumlarına örnek olması gerektiğini belirten Çapa, ülkemizde binicilk sporuna verilen önemin artmasına rağmen tesis yetersizliğininin devam ettiğini vurguladı.

Binicilik dalında 12 yılda 5 Türkiye Şampiyonluğu ve çeşitli yarışmalarda 100'e yakın derece alan şampiyon öğrencilerimizle bir araya geldi, onların sorularını cevapladı ve tecrübeleri paylaştı. Yöneticilerimize ve antrenörlerimize sabır ve azim gerektiren bu işte özveriyle çalışmalarından ötürü teşekkür etti.