TÜRKİYE GENELİ 2. YARATICI YAZARLIK FESTİVALİ BAŞLIYOR!

Başarılı yazar Feyza Hepçilingirler’in onur konuğu olacağı festivalin ikincisi 1-4 Mayıs tarihlerinde Antalya'da...

ETİKETLER : yaratıcı yazarlık , yazarlık festivali , ortaokul festival , feyza hepçilingirler , antalya festival

Doğa Kolejinin geçen yıl İzmir Kuşadası’nda Türkiye’de birincisini düzenleyerek öncü olduğu Yaratıcı Yazarlık Festivalinin ikincisi bu yıl Antalya’da 1000 öğrenci ve 22 eğitimci-yazarın katılımıyla gerçekleştirilecek. Doğa Koleji Ortaokul Türkçe bölümünün düzenlediği festivalde 1000 öğrencimiz yaratıcı yazma üzerine Türkiye’nin değerli eğitimci ve yazarlardan eğitim görecekler. Öğrenciler, 4 Mayıs’taki sertifika töreninde ünlü yazar ve eğitimcilerin elinden sertifikalarını alacaklar. Eğitime katılan öğrencilerimizin yaratıcı yazma çalışmaları bir kitapta toplanacak.

Festival kapsamında sosyal ve kültürel faaliyetler de var. Düden ve Kurşunlu Şelaleleri, Aspendos Antik kenti ve tiyatrosu, Antalya Kaleiçi kültürel gezilerine katılacak öğrencilerimizi dopdolu bir festival bekliyor.