TÜRKİYE İNOVASYONLA GELECEĞE KOŞUYOR!

21-22 Ekim 2014 tarihlerinde Ankara' da Türkiye İnovasyon Haftası gerçekleşiyor.

ETİKETLER : inovasyon haftası , Ekonomi Bakanlığı , Türkiye İhracatçılar Meclisi , Orta Anadolu İhracatçılar Birliği , Doğa Okulu Ankara Kampüsleri

Ekonomi Bakanlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi ve Orta Anadolu İhracatçılar Birliği işbirliği ile gerçekleştirilen Türkiye İnovasyon Haftası'nda dünyada ve Türkiye'de fark yaratan uluslararası profesyonelleri, sanayicileri, akademisyenleri ve üniversite öğrencilerini Ankara'da bir araya getirerek; inovasyon odaklı konferans, panel ve atölye çalışmaları ile dünya çapında bir etkinlik gerçekleşiyor.

Doğa Okulu Ankara Kampüsleri' nin de desteklediği Türkiye İnovasyon Haftası' na başvuru yapmak için tıklayınız...

Tarih: 21-22 Ekim 2014
Saat: 09.00 - 18.00