TÜRKİYE'NİN VOLEYBOL ŞAMPİYONU DOĞA OKULLARI

Genç Bayan Voleybol Takımımız bir kez daha Türkiye Kupası'nı Doğa Okulları'na getirdi!

ETİKETLER : voleybol şampiyonası , türkiye şampiyonu , spor başarı , türkiye liselerarası voleybol , okul sporları , hande baladin

Doğa Okulları Genç Kız Voleybol Takımımız, Türkiye Şampiyonası finalinde Ankara Güç Koleji'ni 3-0 yenerek kupayı bir kez daha Doğa Okulları'na getirdi. Toplamda 5. Türkiye şampiyonluğuna ulaşan takımımız geçen yıl da kupanın sahibi olmuştu. Rakibine set vermeden final maçını kazanan genç kızlarımızdan Hande Baladin şampiyonanın 'En Değerli Oyuncusu' seçildi. Aynı turnuvanın erkekler ayağında ise genç erkek voleybol takımımız Türkiye 3.'sü olarak şampiyonayı tamamladı.

Takımlarımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını dileriz.