TÜRKİYE WUSHU ŞAMPİYONASI'NDA 4 SPORCUMUZDAN 10 MADALYA

Türkiye Wushu Taolu Şampiyonası'nda 10 madalya kazanan Doğa Okulu Wushu Takımı 2 senede 100. madalyaya ulaştı.

ETİKETLER : wushu , spor , başarı , madalya , Mehmet Batuhan Şengün , Yiğit Efe Yaşar , Zeynep Berrin Kösem

24-27 Şubat 2015 tarihleri arasında Sakarya'da yapılan Okul Sporları Türkiye Wushu Taolu Şampiyonası'na 4 öğrenci ile katılan Doğa Okulu Wushu Takımı 10 madalya ile döndü. Bu sonuçlarla 2013 yılından itibaren müsabakalara katılan takımımız, öğrencimiz Mehmet Batuhan Şengün'ün son gün aldığı madalya ile toplamda 100. madalyasını kazanmış oldu.

Şampiyonanın ilk iki gününde düzenlenen yıldızlar kategorisi müsabakalarında öğrencimiz Yiğit Efe Yaşar 25 kişilik grup içinde 32 Form Chang Quan Kategorisinde 3., Daoshu ve Qianshu kategorilerinde ise 2. olurken öğrencimiz Zeynep Berrin Kösem birinci set Daoshu ve Gunshu kategorilerinde 1., Chang Quan kategorisinde ise 3. oldu.

Şampiyonanın üçüncü ve dördüncü gününde ise Öğrencimiz Mehmet Batuhan Şengün, birinci set Chang Quan ve Jianshu kategorilerinde 3.'lüğü, Qiangshu'da 2.'liği kazandı.Bir diğer öğrencimiz Muhammet Mehmet Kuyucu ise ikinci set Nan Quan dalında 1.'liği kazandı. İki yıl gibi kısa bir sürede wushu katgorisinde 100. madalyasını kazanan takımımız çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.