TÜRKİYE’NİN AYDINLIK YÜZLERİ İLE SÖYLEŞİ...

Okulumuzda tiyatro ve sinema oyuncuları Orhan Aydın ve Volkan Başaran’ı ağırladık.

ETİKETLER : Acıbadem 2 Doğa Koleji , Orhan Aydın , Volkan Başaran , Türkiye’nin Aydınlık Yüzleriyle Söyleşi , Kaptan Hasan Paşa İlkokulu , söyleşi

Acıbadem 2 Doğa Koleji olarak okulumuzda başlatmış olduğumuz “Türkiye’nin Aydınlık Yüzleriyle Söyleşi” programı kapsamında tiyatro ve sinema oyuncuları Orhan Aydın ve Volkan Başaran’ı ağırladık. Program kapsamında Kaptan Hasan Paşa İlkokulu öğrencilerini de okul meclis başkanlığımızın davetiyle okulumuzda misafir ettik. Konuklarımız öğrencilerimizle ilk bölümde sinema ve tiyatro üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştikten sonra öğrencilerimizin sordukları soruları büyük bir keyifle cevapladılar. Programın son bölümünde ise konuklarımız öğrencilerimize “İyi bir eğitim almanın önemi” ni anlattılar. Daha sonra meclis başkanımız konuklarımıza katılımlarından dolayı teşekkür etti ve plaketlerini verdi. Bu güzel söyleşi için Orhan Aydın ve Volkan Başaran’a teşekkür ediyoruz.