TÜRKİYE’NİN TAKİP ETTİĞİ G3 FORUM’DA t-MBA RÜZGARI ESTİ!

Uluslararası Girişimcilik Merkezi, TOBB, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu, TOBB Genç Girişimciler Kurulu ve GATE ev sahipliğinde Vodafone ana sponsorluğunda gerçekleştirilen “ Geleceğin Gücü Girişimciler – G3 Forum “ düzenlendi. Bu önemli etkinlikte Acıbadem Bilim ve Çamlıca kampüsü t-MBA öğrencileri de katıldı.

ETİKETLER : G3 Forum , Uluslararası Girişimcilik Merkezi , TOBB , TOBB Kadın Girişimciler Kurulu , TOBB Genç Girişimciler Kurulu , GATE , Vodafeone

İstanbul Suada’da gerçekleşen G3 Forum’un bu yılki ana teması ‘Yırtıcı Fikirler’. t-MBA öğrencilerinin katılım sağladığı bu önemli platformda öğrenciler, katılımcıların yoğun ilgisi ile karşılaştılar. Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve Rifat Hisarcıklıoğlu, gazeteci Cüneyt Özdemir moderatörlüğünde gerçekleştirilen panelde Türkiye ekonomisi 2023 vizyonu çerçevesinde girişimciliğin öngörülen rolünü tartıştı.

Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Projeleri Başkanı Ekin Turan’ın soru sormak için söz aldığı panelde “Okulumda Girişimcilik ve İnovasyon eğitimi alıyorum. Ama ailem icat çıkarma diyor. Bizim gibi genç girişimcilere veya hayali bu olanlara tavsiyeleriniz nelerdir?” sorusunu yöneltti. Türkiye’nin üç önemli isminin cevaplandırdığı bu soru ile dinleyiciler alkışlarla desteklendi. Panelde öğrencilerle tanışan melek yatırımcılar, Meclis Başkanlarının anlattıkları girişimcilik örneklerini hayranlıkla dinlediler.

Panel sonrası Acıbadem Bilim Doğa Okulu öğrencileri Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Projeleri Başkanı Ekin Turan, Medya ve İletişim Başkanı Deniz Öktem ve Kulüpler Birliği Başkanı Elif Denker TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu t-MBA Zirvesi’ne konuşmacı olarak davet ettiler.