TUZLA DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİMİZLE PeakUp VE MICROSOFT EĞİTİMLERİMİZİ TAMAMLADIK

En modern eğitim teknolojilerini kullanan Doğa Okulu öğrencileri PeakUp ve Microsoft Tablet Eğitimleri'nde!

ETİKETLER : tuzla doğa koleji , peakup , microsoft , tabletli eğitim , eğitim teknolojileri

Tuzla Doğa Okulu ortaokul ve lise öğrencileri 20 Ocak Salı günü Windows İş Grubu Teknik Uzmanı Ali Uğur Eker ve PeakUp Bilgi Teknolojileri Operasyon Şefi Can Toprakçı ve ekipleriyle bir araya gelerek dönemin son teknoloji eğitimini tamamladı.

Tablet ile eğitimin, öğrencilere tablet vermekten fazlası olduğunu düşünüyoruz.Bu yeni yaklaşımın asıl amacı tabletleri gerçekten öğrenci hayatının bir parçası haline getirerek, aldıkları eğitimden maksimum faydalanmalarını sağlamak. Bu misyonla yola çıkarak Doğa Okulu ile düzenlediğimiz bu etkinlikte, eğitimde tablet kullanımını zenginleştirecek uygulamaları öğrencilere tanıttık.

Doğa Koleji, Microsoft ve PeakUp olarak eğitim alanında teknolojinin kullanımı üzerine yaptığımız seminerimizde öğrencilerimizin ders akışları içerisinde kullandıkları uygulamaların iş yaşamındaki karşılıklarını değerlendirme fırsatı bulduk.