ULUSAL PROJE MESLEK KONFERANSI DOĞA OKULLARI ANKARA KAMPÜSLERİ'NİN DESTEĞİ İLE GERÇEKLEŞECEK

Türk Proje Yönetimi Meslek Enstitüsü TPYME'nin evsahibi olduğu Ulusal Proje Meslek Konferansı UPMK, bu yıl Doğa Okulu Ankara Kampüsleri'nin desteği ile 12 Mart 2015 tarihinde Ankara Mövenpick Hotel'de yapılacak.

ETİKETLER : ulusal , proje , meslek , konferans , Doğa Okulu ankara , Mövenpick Hotel , meslek enstitüsü , UPMK , türk proje yönetimi

Türkiye genelindeki tüm proje yöneticilerinin yılda bir kez buluştuğu ve bir ana tema çerçevesinde konuşmaların yapıldığı ulusal bir sosyal platform olan konferansın genel sloganı “Proje=Hayat, Hayatını İyi Yönet”Proje yöneticileri, "projeler hayatın her alanına değer katan süreçler olarak algılanıyor ve iyi yönetilmesi gerektiğini savunuyor".

2015'in ana teması ise ‘’Değer Katma Sanatı" olarak belirlenmiş. Konferansı destekleyen tüm konuşma, panel ve poster aktiviteleri, bu ana tema etrafında oluşturuluyor.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız...?

ULUSAL PROJE MESLEK KONFERANSI Doğa Okulu ANKARA KAMPÜSLERİ'NİN DESTEĞİ İLE GERÇEKLEŞECEK