ULUSLARARASI BAYAN SATRANÇ USTASI NİLÜFER ÇINAR ÇORLULU’DAN SİMULTANE SATRANÇ GÖSTERİSİ

Ankara Birlik Kampüsü'nde satranç fırtınası esti!

ETİKETLER : nilüfer çınar çorlu , simultane satranç , satranç ustaları , satranç eğitimi , ankara birlik bilim kampüsü

Kariyeri boyunca 9 kez Türkiye Şampiyonu olan, Türkiye Satranç Federasyonu Ankara İl Temsilcisi ve Küçükler Milli Takım Antrenörü WIM (Woman International Master) Nilüfer Çınar Çorlulu, Doğa Okulları Ankara Birlik Bilim Kampüsünde öğrencilerimizle simultane satranç gösterisi gerçekleştirdi. Farklı yaş gruplarından 19 öğrencimiz ile eş zamanlı satranç maçları yapan Çorlulu’nun gösterisi büyük bir heyecan ve ilgiyle izlendi. Öğrencilerimiz, usta oyuncunun performansından oldukça etkilendi.

Doğa Okulları Satranç Bölüm Başkanı Beyhan Somalı, etkinlikte emeği geçen WIM Nilüfer Çınar Çorlulu'ya, kampüs yöneticilerine ve Satranç Öğretmeni Mehmet Samet Çağlar’a satranç sporuna olan katkılarından ötürü teşekkür etti.