ULUSLARARASI FIRST LEGO LEAGUE YARIŞMASINDA DOĞA OKULLARI GENÇ MUCİTLERİNE İKİ BÜYÜK ÖDÜL!

Ortaokul Fen Bilimleri bölümü mucitleri Bilim Kahramanları Derneği tarafından bu yıl 11'si düzenlenen ve 35 ilden 200 takımın katıldığı Uluslararası First Lego League yarışmasından iki büyük ödülle geri döndü.

ETİKETLER : first lego , Hande Alçin Erdem , Dilşat Eren Akgün , lig , yarışma , ödül , robot

Genç mucitlerimiz "Senin Dünyan, Senin Sınıfın" adlı tema kapsamında öğrenimin geleceğiyle ilgili hayallerini süsleyen bir konunun öğrenme süreçlerini geliştirip, özgün çözümler üreterek otonom bir robot tasarlayıp programladılar.

Yarışmaya katılan; Yakacık Doğa Okulu 5. ve 6. sınıf öğrencileri "Yenilikçi Çözüm Ödülü" nü, Bursa Çekirge Doğa Okulu 6. sınıf öğrencileri ise "Yükselen Yıldız Ödülü" nü alarak gösterdikleri üstün başarıyla bizleri gururlandırdılar. Takım koçlarımız Hande Alçin Erdem ve Dilşat Eren Akgün hocamıza desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyor, tüm öğrencilerimize başarılarının devamını diliyoruz.