UNA USA MIDDLE SCHOOLS MUN KONFERANSI 2014 GERÇEKLEŞTİ!

Doğa ortaokul öğrencilerinin son 4 yıldır düzenli olarak katılım gösterdiği UNA USA MUN Conference, Dünya çapınca onlarca ülkenin öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşen uluslararası MUN öğrenci konferanslarının en prestijlileri arasındadır.

ETİKETLER : USA MUN Conference , Konferans , MUN , USA , New York

27 – 29 Mart 2014 tarihlerinde New York’ta düzenlenen konferansa, akademik yılın başından beri hazırlık çalışmalarını sürdüren 27 öğrencimiz, 10 ayrı komitede 3 farklı ülkeyi temsilen delege olarak katıldılar. Böylesine büyük bir etkinlikte yer almanın verdiği gururla öğrencilerimizi tebrik ediyor, uluslararası platformlarda başarılarının devamını diliyoruz.

Doğa Okulları Lise ve Ortaokul bölümlerinde 6 yıldır faaliyet gösteren MUN kulüpleri, günümüze dek birçok uluslararası konferansa katılmış, 7 ulusal MUN konferansına öncülük etmiştir. MUN konferanslarına katılım Doğa Koleji’nin uluslararası alanda temsil edilmesi açısından oldukça önemli bir girişimdir. MUN konferanslarına katılmak ve başarılı delegasyonlar yapmak, kendine güvenen, empati kurabilen, vizyon ve sorumluluk sahibi, sorunlara çözüm üretebilen, pratik düşünebilen, özgüveni yüksek bireyler yetiştiren Doğa Okulları İngilizce bölümlerinin en önemli hedefleri arasındadır. MUN, öğrencilerimizi ulusal ve uluslararası konferanslara katılım konusunda bilinçlendirmekte ve teşvik etmektedir.

2014 UNA USA MIDDLE SCHOOLS MUN Konferansına katılan öğrencilerimiz ve delegasyonları şu şekildedir;

COMMITTEES

UNDP

UMUT BARIŞ BAŞAK
POYRAZ SAKA

Eradication of Extreme Poverty: What's the Next Step?

UNICEF

BELIZ ERTEKİN