UNESCO-SEMEP ÇEVRE EĞİTİM PROJESİNDEN DOĞA'YA İKİ BÜYÜK ÖDÜL!

9 Mayıs 2015 tarihinde UNESCO-SEMEP Günü etkinlikleri kapsamında, MEV Koleji Özel Büyükçekmece Okulları’nda düzenlenen, “Bilim ve Teknoloji Işığında; Küresel İklim Değişimi ve Kentlerimiz” temalı proje sergisine 7. sınıf öğrencilerimizle katıldık.

ETİKETLER : unesco , semep , proje , eğitim , başarı , sezen yıldız , En İyi Sosyal Medya , Az Tüket , Geri Dönüştür , En Kapsamlı Uygulama

Öğrencilerimiz hazırlamış oldukları "Az Tüket, Geri Dönüştür" adlı projesiyle “En Kapsamlı Uygulama” ödülünü almaya hak kazandılar. SEMEP 2015 proje kapsamında geçen senelerden farklı olarak, sosyal medyada da, her ay değişen farklı bir çalışma aşamasından geçen öğrencilerimiz İstanbul temasıyla hazırlayıp, katılımcı okullarla paylaştıkları etkinlik videoları ile de “En İyi Sosyal Medya” ödülünü almaya hak kazandılar.

Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenimiz Sezen Yıldız’ı kutlar, başarılarının devamını dileriz.