"ÜNİVERSİTEYE GİRİŞTE YENİ SİSTEM VE DOĞRU TERCİH SEMİNERİ"YLE SAİT GÜRSOY VELİLERİMİZLE

21. yüzyılın çocuklarını yetiştirirken bu gelişim yolculuğunun en önemli parçası olan aileler de Doğa Koleji Ebeveyn Okulu'nda uzmanlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

ETİKETLER : doğa koleji ebeveyn okulu , veli semineri , veli rehberlik , veli konferansı , sait gürsoy

Anadolu yakası kampüslerimizden velilerimizin, okul yöneticilerimizin ve rehber öğretmenlerin katılımıyla Acıbadem 1 Kampüsünde gerçekleşen “Üniversiteye Girişte Yeni Sistem ve Doğru Tercih“ sunumunda Sait Gürsoy yeni sistemle ilgili önemli bilgiler verdi.

Sait Gürsoy TYT’deki soruların muhakemeye dayalı olacağını, öğrencilerimizin TYT’de zaman yönetimine çok dikkat etmeleri gerektiğinin altını çizdi. YKS ikinci oturumda ise öğrencilerin şimdiden hangi testleri çözeceklerine karar vermelerini önerdi. Yeni sistemin artı ve eksilerini tüm detayları ile paylaşan Gürsoy, etkili sunumuyla velilerimizin kaygılarını azaltmasına destek oldu. YÖK’ün sistemle ilgili en son bilgileri kılavuzda paylaşacağını açıkladı. Üniversite tercih dönemi 1-17 Ağustos tarihleri arasında olabileceği ile ilgili öngörüde bulundu.

Başarılı eğitim yazarı Sait Gürsoy ayrıca Temel yeterlilik testi içeriği ve soru dağılımları, yabancı dil sınavı içeriği, testlerin süreleri ve soru başına düşen ortalama süreler, puan türleri ve testlerin puan türlerine katkısı, orta öğretim başarı puanı (OBP) ve sınav puanına etkisi, üniversite seçiminde başarı sıralaması barajı konularında da velilerimizi bilgilendirdi. Sait Gürsoy 12 Ocak'ta Avcılar Kampüsünde Avrupa yakası velilerimizle bir araya gelecek.

Doğa Koleji Ebeveyn Okulu'nda Seminerler Devam Ediyor

Türkiye’de eğitimin lideri olarak eğitim ve gelişim sorumluluğumuzu sadece öğrencilerimizle sınırlı tutmuyor ebeveynleri de destekliyoruz. Yıl sonuna kadar bir çok farklı kampüsümüzde, uzman akademisyenler önderliğinde yapılması planlanan Doğa Koleji Ebeveyn Okulu, anaokulundan liseye kadar tüm yaş grubu aileleri kapsıyor. Doğa Koleji Ebeveyn Oklu'nda; "Teknoloji ve Çocuk", "Üniversiteye Giriş", "Aile Okuryazarlığı", "Yeni Nesil Ergenlik", "Çocukla İletişimde Oyun ve Sanat", "Dendroloji" gibi konular değerlendirilecek.

Doğa Koleji Ebeveyn Okulu kapsamındaki seminer ve atölyeler kamuoyuna açık olup katılım ücretsizdir. Detaylı bilgi ve katılım için tıklayınız...