ÜNLÜ SENARİSTTEN t-MBA ÖĞRENCİLERİNE İKİNCİ WORKSHOP!

Sevilen birçok dizinin senaristliğini yapan ve Ataşehir 2 Doğa Okulu’nda t-MBA öğretmenliği yapan Bahadır Özdener Senaryo Yazma ve Karakter Yaratma Workshop’larına devam ediyor.

ETİKETLER : Bahadır Özdener , t-MBA , workshop , Ataşehir II Doğa Koleji

Doğa’nın t-MBA Eğitim Modeli’ne büyük destek veren ve Ataşehir II Doğa Koleji kampüsünde t-MBA dersleri vermeye devam eden ünlü senaryo yazarı Bahadır Özdener Doğa Okulları’ndan geleceğin senaryo yazarlarını çıkarma amacıyla başladığı Senaryo Yazma ve Karakter Yaratma workshop serisine bir yenisini daha ekledi. Lise öğrencilerinin yanında ortaokul öğrencilerinin de katıldığı workshop’ta 7.sınıflardan bir öğrencinin yazdığı hikaye başarılı senaristin çok ilgisini çekti. Bahadır Özdener, 7.sınıf öğrencimizin girişini yaptığı bu hikayenin katılımcı diğer öğrenciler tarafından tamamlanarak kendisine gönderilmesini istedi. Özdener, bir sonraki workshop’ı hikayenin devamını getiren öğrencilerle birlikte gerçekleştirecek.