ÜNLÜ YAZAR İPEK ONGUN ÜSKÜDAR DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU...

"Yaş On Yedi" ve "Bir Genç Kızın Gizli Defteri" adlı eserleriyle adından sıkça söz ettiren Gençlik Türk Edebiyatının en sevilen yazarlarından İpek Ongun, okulumuza konuk oldu.

ETİKETLER : İpek ongun , yazar , jüri , üye , doğa'ya yaz , söyleşi , konuk , roman , edebiyat

Öğrencilerle oldukça içten ve zevkli söyleşi gerçekleştiren yazarımız, Doğa Okulu Üsküdar Kampüsü'ndeki öğrencilerimizin sorularını cevapladı. Gençlik romanlarından sonra gençlere yaşama kültürü ve kişisel gelişim konularında yardımcı olmasını amaçladığı kitaplar da yazan ünlü yazar, yazmaya nasıl ve ne zaman başladığını, yazarken hangi duygular içinde olduğunu ve genç yazarların nasıl bir yol izlemesi gerektiğini öğrencilerimizle paylaştı. Aynı zamanda Ulusal Öykü Yarışması Doğa’ya Yaz‘ın asil jüri üyesi olmaktan çok memnun olduğunu, öykülerini gönderen genç yazarları oldukça başarılı bulduğunu ve seçim yaparken kimi zaman zorlandığını belirtti. Öğrencilerimizin yoğun ilgisiyle karşılaşan İpek Ongun okulumuzdan mutluluk duyarak ayrıldı.