ÜNLÜLERLE KİMYA DENEYLERİMİZ HAYKO CEPKİN, ASENA VE MUHARREM İNCE İLE DEVAM EDİYOR

İbrahim Sadri ile başlayan Ünlülerle Kimya Deneyleri projemiz Hayko Cepkin, Asena ve Muharrem İnce ile devam ediyor.

ETİKETLER : Hayko Cepkin , ünlülerle kimya deneyleri , proje , yanardağ deneyi , Doğa Okulu projeleri , florya doğa koleji
"Ünlülerle ve velilerimizle Kimya deneyleri projesi" tüm hızıyla sürüyor. Hayko Cepkin ve Kimya Öğretmenimiz Sefaser Güzel ile Florya Doğa Koleji'nde kimya deneyi yaptık. Hayko Cepkin'den sonra öğrencilerimiz Muharrem İnce ve Asena ile bir araya geldi. Yapılan deneyler: Kimyacının Kibriti - Yanardağ Deneyi - Sodyum (Na) nın su ile yanması Heyecanlı, esprili bir deney ve söyleşi oldu. Hayko Cepkin yaptığı esprilerle deneylerimize renk kattı.Tüm videolar için tıklayınız...