URFODU BİLİM TEMELLİ BİLGİ YARIŞMASI'NIN FİZİK ALANINDA ALTIN MADALYA YİNE DOĞA'NIN

Bu yıl 14.sü düzenlenen Uluslararası URFODU Bilim Temelli Bilgi Yarışması finallerinde fizik kategorisinde yarışan Ünye Kampüsü 11.sınıf öğrencimiz Arzum Arslan, altın madalyaya kazanarak Doğa'nın gururu oldu.

ETİKETLER : urfodu , proje başarısı , uluslararası başarı , lise fizik projesi , arzum arslan , altın madalya

Doğa Koleji Ünye Kampüsü 11.sınıf öğrencimiz Arzum Arslan, 30 Mayıs tarihinde Rusya Federasyonu Ural Federal Bölgesi Öğretmen Evi'nde düzenlenen URFODU Uluslararası Bilim Temelli Bilgi Yarışması Premier Lig 1. dereceyi yüksek ortalamayla sonuçlandırarak altın madalyayla ülkemize döndü. Fizik branşında yarışmaya katılan öğrencimiz Arzum Arslan, altın madalya alarak hem ülkemizi hem de Doğa Kolejini başarıyla temsil ederek bizleri onurlandırdı.

Öğrencimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.