URFODU BİLİM TEMELLİ BİLGİ YARIŞMASI’NDA BÜYÜK BAŞARISI!

Bu yıl 15.si düzenlenen Uluslararası URFODU Bilim Temelli Bilgi Yarışması’nın finallerinde Fizik ve İngilizce Kategorisinde Doğa öğrencileri büyük başarıya imza attı.

ETİKETLER : urfodu , başarı , eğitim başarısı , zonguldak ereğli kampüsü , uluslararası başarı

URFODU tarafından seçilen belirli yarışma merkezlerinde ve online kameralı hassas ETV sistemi ile olmak üzere iki farklı şekilde gerçekleştirilen uluslararası sınavda final etabına katılmaya hak kazanan öğrencilerimiz çok önemli bir başarı elde ettiler. Doğa Koleji Zonguldak Ereğli Kampüsü öğrencilerimiz Çek Cumhuriyeti Prag'ta 10 Nisan tarihinde düzenlenen URFODU Uluslararası Bilim Temelli Bilgi Yarışması final etabından 1 altın ve 1 gümüş madalyayla dönerek bizlere büyük gurur yaşattılar.

Fizik branşında Said Bora Özdamar altın madalya, İngilizce branşında Esma Dila Çağ gümüş madalya alarak hem Türkiye'yi hem de Doğa Kolejini başarıyla temsil ederek bizleri onurlandırdılar. Doğa Koleji olarak eğitime verdiğimiz önemi başarılarıyla taçlandıran öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.