URFODU'DA DOĞA ÖĞRENCİLERİNDEN ÜSTÜN BAŞARI!

X. Uluslararası Bilim Temelli Bilgi Yarışması final etabı bu sene Türkiye'de Antalya Doğa Koleji'nde yapıldı.

ETİKETLER : Doğa Okulu eğitim başarıları , URFODU , Bilim Temelli Bilgi Yarışması , Antalya Doğa Okulu

05.04.2014 tarihinde gerçekleşen uluslararası organizasyon ile farklı ülkelerin katılımcıları bir araya gelip yarışarak kendi akranları ile kaynaşma fırsatı yakaladılar. Kazakistan, Kırgızistan, Rusya gibi farklı ülkelerden olan katılımın yanı sıra Alanya, Serik, Ankara, Denizli, İstanbul, İzmir, Kütahya, Elazığ gibi birçok il ve ilçeden katılım vardı. Birçok ülkenin ciddiyetle takip ettiği bilimsel temelli bilgi yarışmasına Antalya Konyaaltı Doğa Okulu yaptığı ev sahipliğinin yanı sıra elde ettiği başarıyla da imza attı.

Yaklaşık 400 katılımcının yarıştığı final etabında; Matematik alanında Bursa Hamitler Doğa Okulu 8. Sınıf öğrencisi Zeynep Buse Aydın birincilik elde ederken, Elazığ Doğa Okulu öğrencisi Ayça Avcu ikincilik, yine matematik alanında Antalya Doğa Okulu öğrencisi Barış Şanlıgençler üçüncülük elde etti...Fen ve Teknoloji alanında ise Antalya Doğa Okulu 6. Sınıf öğrencisi Elif Bahar Kutlular üçüncü olarak üstün başarı elde etti. Final etabına katılmaya hak kazanan tüm öğrencilerimizi, Uluslararası Bilim Temelleri Yarışması'nda elde ettikleri başarı ile ilk üçe girmeye hak kazanan öğrencilerimizi ve uluslararası bir organizasyona ev sahipliği yapan Antalya Doğa Okulu öğretmenlerini ve yöneticilerini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.