VEFATININ 77. YILINDA ULU ÖNDERİMİZ SAYGI VE MİNNETLE ANILDI

Doğa Öğrencileri, Büyük Önder ve Başöğretmen Atatürk’e minnetini ve saygısını aramızdan ayrılışının 77. yılında gerçekleştirdiği etkinlikler ile gösterdi.

ETİKETLER : 10 kasım , Atatürk , anma , tören , koro , öğrenci meclisleri , anıtkabir , Ata

Öğrenci, veli ve yöneticilerimizin katıldığı anma programlarında adeta duygu seli oluştu. Doğa Okulları Ankara Kampüsleri öğrencileri, Anıtkabir’de Atamızı ziyaret ederken bir grup meclis öğrencisi de Atatürk temalı rozetler ve kravatlar tasarlayarak meydanlarda büyüklerine armağan etti.

Anaokulları, ilkokul ve ortaokul öğrencilerimiz kampüslerindeki Atatürk heykellerine çiçekler bırakarak saat 09.05'te saygı duruşuna geçti. Atatürk’ün sevdiği şiirler, şarkılar söylendi. Dünya liderlerinden, Atatürk için söylenmiş sözler gururla tekrar edildi. Öğrencilerimiz Atamıza yazmış oldukları mektupları gökyüzüne bıraktı. Kampüs koroları ise 10 Kasım Atatürk'ü anma töreninde Atatürk'ün sevdiği şarkı ve türküleri seslendirdi.

Saygı, özlem ve rahmetle anıyor, açtığın yolda yürüyoruz…