VELİLERİMİZ ELT PARENTS ANKARA SEMİNERİMİZDE UZMANLARLA BULUŞTU!

"Çocuğumun İngilizce eğitiminde ben de varım!" diyen ortaokul velilerimiz ELT Parents ANKARA seminerinde buluştu.

ETİKETLER : Elt Parents , seminer , ingilizce eğitimi , ortaokul ELT , Ankara , veli

"Çocuğumun İngilizce eğitiminde ben de varım!" diyen Ankara Kampüsleri ortaokul velilerimiz çocuklarının İngilizce eğitimi sürecini tanımak ve bu aşamalara dahil olabilmek adına ev ortamlarında fark yaratacak aktivite önerilerinin paylaşıldığı, alanında uzman eğitmenler ile 18 Nisan 2015 Cumartesi günü ELT Parents Ankara seminerinde buluştu.

Cambridge University Press’den uzman eğitmen Devrim Özdemir "Dil öğreniminde dijital yol haritası" konu başlığıyla tüm velilerimize ,çocuklarına dijital dünyada nasıl yön verecekleri ve onlara nasıl yardımcı olup geliştirebileceklerine dair ipuçları ve fikirler uygulamalı olarak gösterdi. Devrim Özdemir dil öğrenmede teknolojinin faydaları ve çocukların dil düzeyini çabuk ve çok hızlı geliştireceğine dair bilgiler iletilirken bu süreçte velilerin rolü ne olmalıdır sorularına cevap verdi.

Seminerin ikinci oturumunda Özge Karaoğlu Ergen  “Evde yabancı dil edinimini destekleyecek etkinlikler” konu başlığı ile  çocuklarımızın yabancı dil edinimlerini pekiştirmek, okulda öğrenilenlere destek olmak ve yabancı dili günlük yaşantımıza entegre etmek için; ne tür etkinlikler ve aktiviteler gerçekleştirebiliriz sorularının cevaplarını velilerimizle paylaştı.

Oxford University Press Oxford Kalite Programı Koordinatörü Ecehan Akbaba  Ortaokul yaş grubunda dil edinim süreci” konu başlığıyla velilerimizle her çocuk farklı öğrenir; o yüzden öğrenim bireyseldir felsefesini  paylaştı ve veli-öğrenci-okul üçgeninin yürütülmesinde etkin rol almanın yolları hakkında konuştu.

ELT Parents seminerlerinin sonuncusu İstanbul’da SUMMER ESSENTIALS konsepti ile 9 Mayıs 2015 ve 16 Mayıs 2015 tarihlerinde yapılacak. İngilizce Bölümü olarak 2.dönemin sonu ile yaz tatiline girecek öğrencilerimizi tatil süresince dil edinimlerini devam ettirmelerini istiyoruz. Eğitim süresince velilerimize çocuklarıyla tatilde teknolojiyi ve evde elimizin altında bulunan materyalleri kullanarak, yaz tatilinde ne tür etkinlikler ve aktiviteler ile İngilizce'yi tekrar edebiliriz sorularının cevaplarını hep beraber keşfetmeyi amaçlıyoruz.