VEX ROBOTICS COMPETITION'DA BAŞARI

VEX Robotics'te yarışan Ankara Çayyolu Kampüsü Veritas Neo Robotik Takımımız “Tasarım Ödülü”nün sahibi oldu.

17-18 Aralık tarihlerinde Ankara da gerçekleşen VEX Robotics Competition lise kategorisinde takımlarımız olağanüstü bir performans sergilediler. Ankara Çayyolu Kampüsü'nden katılan Veritas Neo robotik takımımız “Tasarım Ödülü"nün sahibi oldu.

Vex Robotik Yarışması'na öğrenciler, donanım ve yazılımlarını kendi geliştirdikleri robotlarla katılım göstermektedir. Bu sayede öğrenciler bilgileri gerçek hayata entegre ederek proje tabanlı öğrenmeyi gerçekleştirmektedirler. Öğrenciler problem çözme, mühendislik, takım çalışması, iş birliği, analitik ve inovatif düşünme becerilerini geliştirmektedir. Tasarım ödülünün sahibi Veritas Neo takımımızı tebrik ediyoruz, başarılarının devamını diliyoruz.