VEX ROBOTICS'TE 5 DEĞERLİ ÖDÜL

VEX Robotics Yarışması'nda 33 takımla yarışan lise takımlarımız, şampiyonluk dahil 5 önemli ödül kazanarak turnuvaya damgasını vurdu.

Guinness Rekorlar Kitabı'na "Dünyanın En Büyük Robotik Yarışması" olarak giren VEX Robotics Turnuvası, Küçükçekmece Belediyesi Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde
gerçekleşti. VEX Robotics yarışması, 40'tan fazla ülkeden 18.000 takımın 1350 oyunda yarıştığı, ortaokul ve liselere yönelik dünyanın en büyük robotik etkinliği olma özelliği taşıyor.

8-9 Ocak tarihlerinde düzenlenen VEX Robotics Competition lise kategorisinde 33 takım yarıştı.  İki gün boyunca devam eden turnuvada takımlarımız, şampiyonluk dahil 5 önemli ödül kazanma başarısı gösterdi ve final maçlarına 12 takımla kalarak okulumuzu temsil etti.

Turnuva ile öğrenciler problem çözme, mühendislik, takım çalışması ve iş birliği, analitik ve inovatif düşünme becerilerini geliştirmektedir. Emek veren tüm öğrenci ve mentor öğretmenlerimizi tebrik ederiz.
Ödüllerimiz,
1- Mükemmellik Ödülü = Büyükçekmece Kampüsü