VOLEYBOLDA İSTANBUL’UN ŞAMPİYONU BOSTANCI DOĞA!

“İstanbul Liselerarası Voleybol Şampiyonası”nda, Doğa Okulları “İstanbul Şampiyonu” oldu.

ETİKETLER : Spor , başarı , voleybol , bostancı doğa kampüsü , esenyurt okyanus koleji , türkiye şampiyonası , final , şampiyon

Doğa, spora ve genç sporculara verdiği desteğin meyvelerini toplamaya devam ediyor. Birbiri ardına gelen şampiyonluk haberlerine bir İstanbul şampiyonluğu daha eklendi. “İstanbul Liselerarası Voleybol Şampiyonası”nın 22 Ocak’ta Tozkoparan Spor Salonu’nda oynanan erkekler finalinde Esenyurt Okyanus Koleji’ni 25-15, 25-23 ve 25-18'lik setlerle 3-0 mağlup eden Doğa Okulları Bostancı Kampüsü Lisesiİstanbul Şampiyonu” oldu. Tüm öğrenci ve antrenörlerimizi tebrik eder, Türkiye Şampiyonası’nda başarılar dileriz.