VOLEYBOLDA ŞAMPİYON YİNE DOĞA OKULLARI!

İstanbul'un voleybol şampiyonu yine değişmedi! Doğa Genç Bayan Voleybol Takımı yine kupanın sahibi oldu.

ETİKETLER : spor , başarı , voleybol , acıbadem bilim kampüsü , istanbul şampiyonu

İstanbul Liseler arası Voleybol Şampiyonası Genç B Kategorisi Bayanlar final maçında Doğa Okulları Acıbadem Bilim Kampüsü Lisesi, Ted İstanbul Lisesi’ni 3-0’lık skorla mağlup ederek İstanbul Şampiyonu oldu.

Genç Bayan Takımımız şampiyonadaki serüveninde çeyrek final maçında Ted İstanbul Lisesini 3-2’lik skorla mağlup ederek yarı finale çıktı. Yarı finalde Maltepe ECA Elginkan Anadolu Lisesi’ni 3-0’lık skorla mağlup eden takımımız finale yükseldi. 25 Aralık 2015 Cuma günü oynanan Final maçında ise Ted İstanbul Lisesi’ni 3-0’lık skorla ekarte ederek kupaya uzanan taraf oldu.

Öğrencilerimizi ve antrenörlerimizi tebrik ediyor, Türkiye Şampiyonası'nda başarılar diliyoruz.