Haber ve Etkinlikler

VRLAB ACADEMY ACADEMY CASE STUDY

Hikâyeleştirilmiş bilimsel bir soruna VRLab Academy deneylerini Kullanarak çözmeye hazır mısınız?


İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji 10. sınıf öğrencilerimizin katılacağı VRLab Academy Case Study Deney Yarışması 10 Şubat 2022saat 16:30'da düzenlenecek.

VRLab Academy fizik deneylerinde öğrencilerimiz, VRLab Academy uygulamasını kullanarak sanal bellek yoluyla 3 boyutlu öğrenme yeteneğini arttırıyor. Sanal gerçeklik teknolojisi ile fizikteki temel konularla ilgili 48 farklı deneyi zaman ve mekan sınırlaması olmadan uyguluyorlar ve geleceğin tam donanımlı 3 boyutlu laboratuvarını deneyimliyorlar.

Öğrencilerimizin fizik derslerinde uyguladıkları VRLab Academy deneylerini kullanarak hikayeleştirilmiş bilimsel bir soruna çözüm bulmaları amacı ile bu sene 1.si uygulanacak VRLab Academy Case Study Yarışması'nda, öğrencilerimizin takım çalışması ve yardımlaşma becerisini kullanarak problem çözüm stratejilerini geliştirmeyi hedefliyoruz. VRLab Academy Case Study Deney Yarışması'na katılan takımlardan laboratuvar ve uygulamaları konusunda deneyim paylaşımı yapmaları, temel seviyede fizik konularına hakim olmaları ve ana bilim dalları aralarındaki ilişkiyi kurabilmeleri beklenir.

Geleceğin bilim insanı ve mühendislerine VRLab Academy Case Study Deney Yarışması'nda başarılar diliyoruz.

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL