Haber ve Etkinlikler

VRLAB ACADEMY CASE STUDY DENEY YARIŞMASI

10. sınıf öğrencilerimizin sanal bellek yoluyla 3 boyutlu öğrenme yeteneğini artırdığı "VRLab Academy Case Study Deney Yarışması"nda yarışan Phoebe takımımız 1. oldu.

ETİKETLER : vrlab academy , sanal bellek , 3 boyutlu öğrenme , case study , enis eryaman , gürcan demirci
10 Şubat 2022 tarihinde düzenlenen VRLab Academy Case Study Deney Yarışması, öğrencilerimizin takım çalışması ve yardımlaşma becerisini kullanarak hikayeleştirilmiş bilimsel bir soruna çözüm bulmaları amacı ile gerçekleştirildi.
Öğrencilerimiz fizik derslerinde uyguladıkları VRLab Academy deneylerini kullanarak, Svalbard tohum deposunda geliştirilen bir senaryoyu çözdüler. 45 takımın yarıştığı VRLab Akademi Case Study Deney Yarışması sayesinde öğrenciler hem eğlendi hem de fizik bilgilerini kullanarak yarıştı.



VRLab Academy Case Study Deney Yarışmasına kurdukları Phoebe adlı takım ile katılan Ankara Çukurambar Kampüsü 10. sınıf Fen ve Teknoloji lisesi öğrencileri Sudenaz Özcan, Ege Aydın, Ece Dinç, Osman Tolga Sazak ve Ayşenur Damar üstün başarı göstererek 1. oldular.

Yarışmada 1. olan Ankara Çukurambar Kampüsü öğrencilerinin sertifika ve hediyelerini Eğitimden Sorumlu Genel Müdürümüz Enis Eryaman, VRLab Academy CEO’su Gürcan Demirci’den teslim aldı. Geleceğin bilim insanı ve mühendislerine VRLab Academy Case Study Deney Yarışmasında göstermiş oldukları başarıdan dolayı tebrik ederiz.








 

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL