Haber ve Etkinlikler

WCEP ORTAKLIK PROTOKOLÜ

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji ve Worldwide Cultural Exchange Program (W.C.E.P Turkey) Türkiye Ofisi ile uluslararası eğitim alanında önemli bir iş birliği protokolüne imza attı.


İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji, başta Kanada Eğitim Bakanlığı olmak üzere 16 ülkenin öğrenci değişim programlarını ve uluslararası projelerini yürüten, Türkiye’nin en büyük öğrenci değişim programı Worldwide Cultural Exchange Program (WCEP Turkey) Türkiye Ofisi ile uluslararası eğitim alanında önemli bir iş birliği protokolüne imza attı. WCEP Genel Müdürü Volkan Cerrahoğlu ve İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Genel Müdürü Enis Eryaman 2 Şubat 2022 tarihinde düzenlenen törenle protokolü imzaladılar.  

Bu yıl faaliyete geçecek olan protokol, dünyanın en prestijli ve geçerli lise diploma programı olan Advanced Placement (AP) Müfredat ve Diploma Programını, Kanada Eğitim Bakanlığı öğrenci değişim programlarını, uluslararası müfredatları, uluslararası test hizmetlerini, öğretmen eğitimlerini ve proje ortaklıklarını kapsıyor. Protokol, uluslararası projelerden faydalanmak isteyen İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji öğrencilerine yol gösterici olarak Türkiye ve dünya üniversitelerinin kapılarını açacak.


 

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL