WUSHU TAOLU İSTANBUL İL SEÇMELERİNDE BAŞARI!

1 Mart 2016 Salı günü Bağcılar Olimpik Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen Okullararası Wushu Taolu İstanbul İl Seçmelerinde öğrencimiz Yiğit Efe Yaşar 3 madalya ile dönmeyi başardı.

ETİKETLER : spor , başarı , wushu , istanbul , yiğit efe yaşar , madalya , şampiyona

Yıldız Erkekler 32 Form Chang Quan kategorisinde altın madalya kazanan sporcumuz daha sonra katıldığı 32 Form Daoshu kategorisinde 2.’lik, Chang Quan kategorisinde ise 3.’lük madalyası sahibi oldu. Antrenör Deniz Yılmaz nezaretinde çalışmalarına devam eden öğrencimiz Yiğit Efe Yaşar bu sonuçlara göre 22-23 Mart tarihleri arasında Düzce'de yapılacak olan Okullararası Türkiye Wushu Taolu Şampiyonası'na okulumuzu temsilen katılmaya hak kazandı. Öğrencimizi kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.