WUSHU’DA DOĞA FIRTINASI!

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Türkiye Wushu Şampiyonası'nda Doğa Okulu öğrencileri fırtına gibi esti.

ETİKETLER : Yağmur Şişman , Elif Gizem Topaloğlu , Zeynep Gül Yahyaoğlu , Türkiye Wushu Şampiyonası , Doğa Okulu spor başarıları , spor , başarı

Çeşitli kategorilerde gerçekleştirilen şampiyonada Doğa Okulu öğrencileri kürsüyü kimseye bırakmadı. Chang Quan San Lu dalından Türkiye 1’incisi olan Yağmur Şişman, Gun Shu ve Dha Shu dallarında da Türkiye 1’incisi olarak büyük bir başarı elde etti. Yağmur Şişman, Küçük yaşta bir çok başarıya imza atarak genç yaşta kariyerinin zirvesinde. Doğa Koleji’nin başarılı bir diğer sporcusu olan Elif Gizem Topaloğlu, Chen ve Nan Gun dallarında Türkiye 1’incisi olarak başarılı sporcular arasında yerini aldı. Bir diğer başarılı sporcu olan Zeynep Gül Yahyaoğlu Chang dalında Türkiye 1’incisi ve Chang Quan dalında Türkiye 3’üncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı.