WWF İŞBİRLİĞİ İLE “NATIONAL SWEATERS DAY”

Doğa Okulu öğrencileri iklim değişikliğine engel olmak için bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atıyor ve küresel iklim değişikliğine karşı harekete geçiyor. Uluslararası çevre örgütü WWF tarafından ilan edilen “National Sweaters Day” de Doğa Okulu öğrencileri, okula en sevdikleri kazaklarını giyerek gelecekler.

ETİKETLER : wwf , sosyal sorumluluk , national sweater day , kazak günü , küresel ısınma , çevre , iklim değişikliği

Sosyal sorumluluk bilinci yüksek nesiller yetiştirmeyi amaçlayan, birçok sosyal sorumluluk projesine gönülden destek veren Doğa Okulu öğrencileri, bu kez küresel iklim değişikliği konusunda harekete geçti. Uluslararası çevre örgütü WWF tarafından Kanada’da 7 Şubat 2013 tarihinde ilan edilen “National Sweaters Day” (Ulusal Kazak Günü)’nde Doğa Koleji öğrencileri, Türkiye genelinde 13 Şubat 2013 tarihinde kutlamalarını yapacak ve okula en sevdikleri kazaklarını giyerek gelecekler. Bu sayede ısınmaları için gereken enerjinin yakıt tüketimini arttırmak yerine mevsime göre giyinerek de sağlanabileceğini fark edecekler.

Biz de Doğa Okulu çalışanları olarak, o gün kazaklarımızı giyerek Dünya için küçük diye düşündüğümüz BÜYÜK bir adım atalım.