YAKACIK DOĞA ÖĞRENCİLERİ ÜNLÜ OYUNCU SERCAN BADUR'U AĞIRLADILAR

Yakacık Doğa Ortaokul Öğrenci Meclisi "Sessizliğime Kulak Ver" projesi kapsamında "Güllerin Savaşı" dizisi oyuncusu Sercan Badur'u kampüslerinde ağırladılar.

ETİKETLER : sessizliğime kulak ver , sosyal sorumluluk , proje , öğrenci meclisleri , destek , işitme engelliler , sercan badur , yakacık doğa

Doğa Okulları ortaokul öğrencileri ikinci dönem boyunca tüm çalışmalarını Sessizliğime Kulak Ver sosyal sorumluluk projesi için gerçekleştirmeye devam ediyor. Proje kapsamında Yakacık Doğa Ortaokul Öğrenci Meclisleri "Güllerin Savaşı" dizisinin sevilen oyuncusu Sercan Badur'u ağırlayarak keyifli bir söyleşi gerçekleştirdiler. İşitme engelli kardeşlerimiz için düzenlenen proje hakkında Sercan Badur'a bilgi veren öğrencilerimiz diğer projeler için de ünlü oyuncudan destek sözü aldılar.

Farkındalık kampanyamız adına sen de bize destek vermek için ortaokul öğrenci meclis öğrencileri ile ve ortaokul rehber öğretmenleriyle iletişime geçebilirsin.