YALOVA'NIN TENİS ŞAMPİYONU BU SENE DE DOĞA!

ETİKETLER : yalova doğa , spor başarısı , teniz başarısı , ortaokul tenis , türkiye okullar tenis turnuvası

Yalova Kampüsü spor başarılarına bir yenisini daha ekledi. Geçen yılın Yalova Şampiyonu ve Bölge Finalisti Yalova Kampüsü, bu yıl da şampiyonluk yolunda oynadığı müsabakaların tamamını kazanarak namağlup Yalova şampiyon oldu. Küçük kız tenis takımımız, bölge finalleri için önce İzmit'te ardından Türkiye finalleri için İzmir'de Yalova'yı ve okulumuzu temsil edecek. Öğrencilerimizi ve antrenörlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.