YALVAÇ URAL DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

Ünlü yazar Yalvaç Ural, söyleşi programı ve imza günü için Doğa Okulu öğrencileriyle bir araya geldi.

ETİKETLER : yalvaç ural , ataşehir 2 doğa koleji , oxford street , Doğa Okulu söyleşi , imza günü

Çocuk kitapları ve dergileriyle çocuk edebiyatının Yalvaç Abi’si öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşi programına gelirken öğrenciler tarafından okul girişinde kendisine özel hazırlanan tişörtleri ve resimleriyle karşılaştı.

Kısa bir müzik dinletisinin ardından öğrencilerle tanışan Yalvaç Ural, duygusal anlar yaşadı. Konferans salonundaki söyleşisinde öğrencilere “dil” ile ilgili çeşitli oyunlar oynatarak onlara keyifli dakikalar geçirten Yalvaç Ural, donanımını ve tecrübelerini öğrencilere onların anlayabileceği esprili bir dille aktardı. Beslenme, bilgisayar oyunları gibi günümüzün sorunlarına da değinen Yalvaç Ural öğrencilerin yoğun sevgisiyle karşılaştı.

Söyleşinin bitiminde Doğa Okulu Türkçe Bölüm Başkanı Hurihan Yıldırım ve Ataşehir 2 Doğa Okulu ortaokul müdürü Çiğdem Turan tarafından kendisine teşekkür plaketi ve çiçek takdim edildi. Okulun Oxford Street alanında kendisine özel kurulan masada bir saat boyunca kitaplarını imzalayan Yalvaç Ural, Doğa Okulu öğrencileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. Türkçe dersi kapsamında hazırlanan karikatür sergisini de gezen Yalvaç Ural, Doğa Okulu öğrencilerinin karikatür çalışması yaparak böyle bir sergi açmalarının çok güzel ve önemli olduğunu söyledi.