YAŞAR KEMAL’İN ANISINA SAYGIYLA…

Edebiyatımızın dev ustalarından Yaşar Kemal ile son röportajı Doğa Okulu öğrencileri yapmıştı. Türkçe dersinin “Ünlülerle Röportaj” projesi kapsamında öğrencimizi kırmayarak röportaj yapmayı kabul eden büyük usta Yaşar Kemal’i sevgi ve saygıyla anıyoruz.

ETİKETLER : yaşar kemal , Çekmeköy Doğa Koleji , Günay Erdem , yazar , büyük usta , edebiyat , sohbet , röportaj , ünlülerle röportaj

Çekmeköy Doğa Koleji 6. sınıf öğrencisi Günay Erdem, edebiyatımızın değerli ismi “Yaşar Kemal’’ ile en az kendi kadar sıcak bir sohbette bulunmuştu. Yaşar Kemal’in, öğrencilerimize ve eğitime olan büyük inancının üzerimizde farkındalık yarattığı bu röportajı, kendisinin de bir öğretmen kimliği olduğundan yerimizi çok özel tuttuğunu, kitaplarının en özellerini imzalayarak bizleri onurlandırdığı o günü unutmayacağız. Bizlerin naçizane sohbetleriyle mutlu olduğunu belli eden, sıcacık evinin kapılarını sonuna kadar açan büyük üstadı sevgi, saygı ve rahmetle anarak uğurluyoruz.