YENİ EĞİTİM DÖNEMİNDE BİNİCİLİKTE KUPALAR YİNE DOĞA'NIN!

Doğa Koleji Binicilik Kulübü öğrencileri yeni eğitim dönemine de kupalarla hızlı bir başlangıç yaptılar.

ETİKETLER : binicilik eğitimi , pony yarışları , binicilik kulübü , tbmm kupası , pony ligi , doğa koleji binicilik

1 Ekim 2017 tarihinde Avrasya Binicilik Kulübünde düzenlenen Pony Ligi 5. Ayak Engel Atlama Yarışmalarında 60 cm PII kategorisinde Yasemin Sivaslıoğlu, Shadow isimli pony ile 2.lik elde ederken, Equifun Silver Yarışmasında Ceren Eyşan Atasoy Beyzde isimli pony ile yarışmada ve en iyi pozisyon derecelerinde 1.lik kazandı.

Ankara'da da Biniclik Başarısı

Ankara’da Başkent Binicilik Kulübünde 28 Eylül- 1 Ekim 2017 tarihleri arasında düzenlenen Özel Unvan Engel Atlama Yarışmaları TBMM ve Genel Kurmay Başkanlığı Kupası’nda ise Fatih Bora Tarhan 95 cm engelli yarışlarında 4.lük kazandı. 120 cm engellide yarışan Emir Çakır 5. olurken 140 cm'de düzenlenen TBMM Kupası’nı öğrencimiz Fatih Bora Tarhan hatasız tamamlamıştır. Tüm öğrenci ve antrenörlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.