YENİ NESİL REHBERLİK YAKLAŞIMLARI SEMPOZYUMU GERÇEKLEŞTİ

Doğa Okulları'nın öncüsü olduğu Yeni Nesil Rehberlik Yaklaşımları Sempozyumu 2015, uzman konukların katılımıyla gerçekleşti.

ETİKETLER : Yeni Nesil Rehberlik Yaklaşımları Sempozyumu , sempozyum , seminer , veli , öğretmen

Doğa Ortaokul Rehberlik Birimi'nin 5.'sini düzenlediği Yeni Nesil Rehberlik Yaklaşımları Sempozyumu, özellikle devlet okulu öğretmenlerinin yoğun katılımı ve çeşitli üniversitelerden gelen uzman konuklarımız eşliğinde gerçekleştirildi.

Rehberlik alanındaki gelişmelerin konuşulduğu sempozyumda İstanbul Aydın Üniversitesi'nden Prof. Dr. Ragıp Özyürek, İstanbul Üniversitesi'nden Prof.Dr. A. Esra Aslan, İstanbul Aydın Üniversitesi'nden Yrd. Doç. Dr. Ayşin Kaplan Sayı rehberlikle ilgili yenilikleri katılımcılarla paylaşarak keyifli sunumlar gerçekleştirdiler.