YENİ NESİL REHBERLİK YAKLAŞIMLARI VELİ SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR!

Doğa Okulu Ortaokul Rehberlik Birimi olarak düzenlediğimiz veli seminerlerinde Anadolu yakası için bu defa Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Görevlisi Işıl Boy’u ağırladık.

ETİKETLER : Yeni Nesil Rehberlik Yaklaşımları Sempozyumu , sempozyum , seminer , ışıl boy , güvenli internet

Işıl Boy, velilerimizle güvenli internet kullanımı hakkında bilgilerini paylaştı. Katılan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

Avrupa yakası için programımız ise;

3 Ocak Avcılar Doğa Koleji'nde: Beykent, Güzelce, Hadımköy, Bahçeşehir Bilim, Bahçeşehir-2, Batışehir, Güneşli, Başakşehir, Gaziosmanpaşa, Bahçelievler, Bağcılar Kampüsleri

10 Ocak Beyoğlu Doğa Koleji'nde: Şişli, Cevizlibağ, Topkapı, Sarıyer, Bayrampaşa, Halkalı Bilim, Halkalı-2, Florya, Kemerburgaz kampüslerine yönelik güvenli internet kullanımı semineri olacaktır, ilgilenen tüm velilerimizi saat 10.30' da ilgili kampüslerimize bekliyoruz.