YEŞİLAY SAĞLIKLI NESİL, SAĞLIKLI GELECEK YETENEK YARIŞMASI'NDA TÜRKİYE 3.LÜĞÜ

Yeşilay’ın düzenlediği “Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışması”nda öğrencimiz Emine Pınar ŞEN edebi kategoride Türkiye 3.sü olarak bizi gururlandırdı.

ETİKETLER : yeşilay yarışmasıi yetenek yarışması , deneme , şiir , edebi ödül

Yeşilay tarafından her yıl düzenlenen yarışmada önce il dereceleri belli oldu. Resim, kısa film, afiş, karikatür, şiir, deneme gibi farklı kategorilerde “bağımlılıklarla mücadele” konusunda öğrencilerin eserleri değerlendirildi. Bu değerlendirmede öğrencimiz Emine Pınar Şen kompozisyon dalında Bursa ili 1.si olarak 500 TL, Türkiye finallerinde ise 3. olarak da 1500 TL ödüle layık görüldü.

Yeşilay’ın İstanbul Sepetçiler Kasrı’nda bulunan genel merkezinde düzenlenen ödül töreninde Milli Eğitim Bakanı’nı temsilen Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan ERDEM, Yeşilay Genel Başkanı Prof. Dr. Mücahit ÖZTÜRK, milletvekilleri, Yeşilay Bursa İl Başkanı Dr. M. Serhat YAMALI ve Doğa Koleji Türkçe Bölüm Başkanı Hurihan YILDIRIM hazır bulundu. Tören öncesi orkestra eşliğinde müzik resitaliyle misafirler karşılandı. Tören sırasında Türkçe Öğretmeni Mutlu KURTARAN ile sahneye davet edilen öğrencimize ödülü Yeşilay Bursa İl Başkanı tarafından takdim edildi. Ödül töreni sonunda Yeşilay Genel Başkanı tarafından ödül alan öğrenci ve öğrencilerin ailelerine Bosna Hersek gezisi sözü verildi. Tören sonrası katılımcılara akşam yemeği verildi. Ardından tekne turu yapılarak İstanbul’un tarihi ve doğal güzellikleri misafirlere tanıtıldı ve tören sona erdi. Bu gururu bize yaşatan öğrencimize bize yaşatan öğrencimize başarılarının devamını dileriz.