YIL SONU ONLINE SEVİYE BELİRLEME TESTİ UYGULAMASI BAŞLADI

“Doğa Okulu Online Seviye Belirleme Testi”, Ortaokul ve Lise bölümünde uygulanan seviye bazlı İngilizce eğitim sisteminin önemli ölçme değerlendirme araçlarından biridir. Öğrencilerin seviyelerinin doğru değerlendirilmesi adına güvenilir sonuçlar veren bilgisayar uyarlamalı bir sınav olması sınıf –seviye düzeninin kolay belirlenmesini sağlar.

ETİKETLER : placement test , Doğa Okulu seviye belirleme sınavı , ingilizce seviye tespit

Ortaokul ve Lise İngilizce programı seviye bazlı planlanmış akademik müfredat doğrultusunda uygulandığı için, her seviyenin müfredatı ve kitabı farklılık gösterir. Öğrencilerimizin dil seviyelerine uygun akademik içeriklerin zamanında temin edilebilmesi için sınıf –seviye düzeninin Haziran ayının ilk haftasında tamamlanması gerekir.

“Doğa Okulu ONLINE SEVİYE BELİRLEME TESTİ” NASIL UYGULANIR?

• Doğa Online şifreniz ile sınava giriş yapabilirsiniz. (Şifrenizi bilmiyorsanız okul yönetiminden temin edilebilirsiniz.)
  • Sınav yönergesini dikkatli okumalı ve adımları eksiksiz uygulamalısınız.
  • Her öğrencinin testi 1 kere uygulama hakkı vardır. Bu sebeple yönergedeki uyarıları lütfen dikkate alınız.

Öğrencimizin dil seviyesinin doğru, güvenilir ve objektif belirlenebilmesi için testi her hangi bir yardım almadan yapması gerekir. Doğa Okulu Online Seviye Belirleme Testi9 Mayıs - 31 Mayıs 2014 tarihleri arasında yapılmalıdır.

“Doğa Okulu ONLINE SEVİYE BELİRLEME TESTİ”NİN SONUÇLARI NE ZAMAN BELİRLENİR VE NASIL TAKİP EDİLİR?

Uygulanan sınav online olduğu için, öğrenci sınavı bitirip çıkış yaptıktan sonra sınav sonucu otomatik olarak öğretmen ve yönetici tarafından görülür.

Sınava giriş için tıklayınız…

*Erken kayıt avantajları ve özel okul başvuruları devam ederken Türkiye’nin en büyük k12 eğitim kurumu olan Doğa Okulları yeni eğitim-öğretim yılına hazır… Özel okullara kayıt sürecinde Doğa'yı tercih edecek olan veliler; erken kayıt formu ile Doğa Okulları'na ulaşabiliyor ve ayrıcalıklarla dolu bir eğitim sürecine dahil oluyorlar. Her yıl YGS, LYS ve TEOG gibi ortak sınavlarda Türkiye’nin en başarılı okulu olan Doğa, özel okullar erken kayıt döneminde öğrencilere sportif ve akademik başarılarına göre %100’e varan burs imkanı da sunuyor. Bu yıl uygulanmaya başlanan ve özel okul başvuruları esnasında devlet tarafından verilen eğitim desteği de Doğa'da sizi bekliyor!