Haber ve Etkinlikler

YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ SERHAT ÖZEREN VE HATİCE DÜZGÜN t-MBA AKADEMİ LİDERLERİ İLE BİRARAYA GELDİ!

2021- 2022 eğitim öğretim yılı t-MBA Liderlik Akademisi seçimleri sonuçlandı. Tüm Türkiye kampüslerimizde kıyasıya rekabetin yaşandığı seçimlerin kazanan liderleri ilk toplantılarını İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Yönetim Kurulu ve yöneticilerimiz ile gerçekleştirdi.

ETİKETLER : t-mba eğitim modeli , serhat özeren , hatice düzgün , sosyal sorumluluk , liderlik , girişimcilik , lise eğitimi
Kıyasıya rekabetin yaşandığı seçim serüveninde akademi liderliğini kazanan öğrencilerimiz Ataşehir 1 kampüsünde bir araya gelerek ilk toplantılarını Yönetim Kurulu Üyelerimiz Serhat Özeren ve Hatice Düzgün ile gerçekleştirdi. Genel Müdür Yardımcılarımız, direktörlerimiz, koordinatörlerimiz ve bölüm başkanımızın katıldığı toplantıda öğrencilerimiz zorlu propaganda sürecinde gerçekleştirdiği çalışmaları ve seçim vaatlerini anlattı. Kendilerini tanıtarak seçim stratejilerini anlatan öğrencilerimiz kampüslerinde yaşanan yoğun rekabet sürecini anlattı. Öğrencilerimizi gösterdikleri başarılı performanstan dolayı tebrik eden Serhat Özeren, öğrencilerimize “Hayallerinizden vazgeçmeyin sonuna kadar gerçekleştirmek için çalışın biz hep yanınızdayız” sözleri ile yüreklendirdi.



Ardından t-MBA Liderlik Akademisi Bölüm Başkanı Betül Erok Şengel akademi liderleri ile bir sene boyunca gerçekleştireceği projeler üzerine gündem toplantısı gerçekleştirdi. Heyecanları gözlerinden okunan akademi liderleri gerçekleştirmek istedikleri projeleri olduğunu ve bu süreçten çok mutlu olduklarını dile getirdi. 15- 17 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek eğitim kampına katılacak olan akademi liderleri alacakları eğitim için heyecanlı olduklarını belirtti.  3 gün sürecek olan eğitim kampında öğrencilerimiz liderlik, girişimcilik, sosyal sorumluluk, yönetim ve organizasyon ve teknoloji trendleri üzerine alanında uzman eğitmen ve akademisyenlerden eğitim alarak kampüslerine daha vizyoner dönecek ve projelerini profesyonel bir şekilde hayata geçirmeye başlayacaklar. Ekipleri ile birlikte projelerini hayata geçirmeye hazırlanan akademi liderlerine görevlerinde başarılar diliyoruz.

 

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL