YÜZYILIN Pİ GÜNÜNÜ KONYAALTI DOĞA OKULLARI DOKTOR VE HEMŞİRE VELİLERİ İLE BİRLİKTE KUTLADI

Konyaaltı Doğa Okulu Matematik Bölümü ve matematiğe gönül veren öğrencilerimiz, Pi Günü’nü her yıl olduğu gibi bu yıl da coşkuyla kutladı.

ETİKETLER : Pi Günü , matematik , pi tişörtleri , konyaaltı doğa koleji , tıp bayramı , hemşire , doktor , veli , etkinlik

13 -14 Mart tarihlerinde kutlanan Pi Günü kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerde öğrencilerimiz matematiğin eğlenceli yönünü gözler önüne serdiler. Etkinliklerin en göz alıcı olanı öğrencilerin kendi tasarımlarından oluşan pi tişörtlerinin sergilendiği defileydi. Antalya Migros Alışveriş Merkezi’nde yaklaşık 150 öğrencimizin podyumda yer alması ile gerçekleşen defileye ilgi çok büyüktü. Aynı zamanda 14 Mart’ın Dünya Pi Günü olmasının yanı sıra Tıp Bayramı da olması nedeniyle Doktor ve Hemşire velilerimiz kendi çocuklarının tasarladığı pi tişörtlerini podyumda çocukları ile birlikte sergilediler. Defilede çocukları ile birlikte podyumda el ele yürüyerek çocuklarının tasarladıkları tişörtleri sergileyen velilerimizin mutluluğu görülmeye değerdi.

Konyaaltı Doğa Okulu Matematik Öğretmeni Özlem Tunçlu; “Yaptığımız bu tür çalışmalarla Matematiği daha eğlenceli bir ders haline getiriyoruz. Öğrencilerimiz yaratıcılıklarını kullanarak çok güzel pi tişörtleri tasarladılar. Doğa Okulu olarak her zaman öğrencilerin girişimci ve inisiyatif kullanan, öğrenmeyi öğrenen, sosyal ve medeni becerilere sahip, kendi dilinde ve yabancı dilde kendini ifade etme yetisi gelişmiş, kültürel farkındalığı artmış, akademik ve teknolojik açıdan yeterli, dijital ihtiyaçları karşılayabilen, eleştirel düşünme becerisi gelişmiş bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Bu doğrultudan şaşmadan öğrencilerimizle birlikte böylesine güzel etkinliklere imza atmaya devam edeceğiz.” dedi.