ZEN PIRLANTA CEO’SU EMİL GÜZELİŞ’LE KARİYER YOLCUĞU RÖPORTAJI

Acıbadem kampüsü t-MBA öğrencileri, başarılı girişimci Zen Pırlanta CEO’su Emil Güzeliş ile Zen Pırlanta’nın başarısının sırrıyla ilgili bir röportaj gerçekleştirdiler.

ETİKETLER : t-mba öğrenci meclisleri , business strategy , emre güzeliş , t-mba eğitim modeli , pazarlama stratejileri , marka değeri çalışması , zen pırlanta ceo

Acıbadem kampüsü t-MBA öğrencileri, Yönetim Organizasyon ve Girişimcilik derslerinde edindikleri bilgileri pekiştirmek üzere röportaj şeklinde bir saha çalışması uyguladılar. Öğrencimiz Hasan Çelik’in pırıltılı bir dünyanın marka yaratıcısı,başarılı girişimci Emil Güzeliş’le gerçekleştirdiği röportajda kariyer başarısı ve geçmişe dönük çıkardığı dersler konuşuldu.

Şirketin yönetim şekli ve yaklaşımından bahsedilen röportajda Emil Güzeliş, soruları cevaplandırırken t-MBA öğrencilerine çok önemli kariyer tavsiyelerinde bulundu. Güzeliş, iş hayatında yaptığı yanlışlarından çok önemli dersler çıkardığını ve bu durumdan aslında memnun olduğunu vurgularken t-MBA öğrencilerinin aldıkları eğitim sayesinde iş hayatına çok büyük artı ile başlayacaklarına değindi.