“BENİ ANLA, BENİ DUY” PROJESİ GERÇEKLEŞTİ!

Doğa Öğrencileri engelli ve yaşam koşulları zor olan insan gruplarını deneyimleyerek, hayatlarına dokunuyor ve bağışlar yoluyla belirli sayıda engellinin ihtiyacı olan malzemeleri sağlıyor.

ETİKETLER : beni anla beni duy , sosyal sorumluluk , proje , işitme engelliler , farkındalık , barbaros şansal , ferman toprak

Öğrenciler, bir yıl boyunca çeşitli etkinlik ve faaliyetler organize ederek her Mayıs ayının ilk haftasında düzenlenen büyük organizasyon ile engelli vatandaşlarımız ile bir araya geliyor ve bağışlarda bulunuyor. Doğa Öğrencileri geçen yıl 'Beni Anla' sloganıyla yola çıkılan proje ile; bedensel engelli arkadaşlarını anlamaya, empati kurmaya çalıştılar. 17 Mayıs 2016 tarihinde de 'Beni Anla, Beni Duy' sloganı ile işitme engelli arkadaşlarının yanında olmanın mutluluğunu yaşadılar. Bu anlamlı ve büyük organizasyonda Sayın Barbaros Şansal ve Sayın Ferman Toprak gibi birçok ünlü isim onları yalnız bırakmayarak organizasyona değer kattılar. Doğa Öğrencileri engelli vatandaşları ve kardeşlerinin hayatlarında farkındalık yaratmak ve onların yanında olmak adına bundan sonra da “Beni Anla Engelleri Aşalım” demeye devam edecekler.