“ÇANAKKALE ŞİİRLERİ” YARIŞMASINDA ÜÇÜNCÜLÜK DOĞA OKULLARI'NIN!

MEB’in düzenlediği yarışmada Acıbadem 2 Doğa 8-A sınıfı öğrencilerinden Eylül Aydın, “Çanakkale Kan Ağlıyor” şiiriyle üçüncü oldu.

ETİKETLER : çanakkale şiirleri , ortaokul , soes , üçüncülük , yarışma , Eylül Aydın , Acıbadem 2 Doğa Koleji , Çanakkale Kan Ağlıyor , MEB , türkçe , şiir

Ortaokul Türkçe dersi kapsamında şiir türündeki kazanımları okul dışındaki yarışmalara katılarak pekiştirmeyi amaçlayan Doğa Okulları'na bir başarı haberi daha geldi. Öğrencilerini, yazma becerilerini göstermelerine olanak sağlayan yarışmalara dahil eden Türkçe öğretmenlerimizin yönlendirmesiyle MEB’in düzenlediği Çanakkale Şiirleri yarışmasına katıldık. Yarışmada, Acıbadem 2 Doğa 8-A sınıfı öğrencilerinden Eylül Aydın, “Çanakkale Kan Ağlıyor” şiiriyle üçüncü oldu. Öğrencimizi gönülden kutluyor, başarılarının devamı diliyoruz.

“ÇANAKKALE ŞİİRLERİ” YARIŞMASINDA ÜÇÜNCÜLÜK DOĞA KOLEJİ’NİN!