“CİNSİYET VE IRK EŞİTLİĞİ” AB PROJESİNİ İSPANYA HAREKETLİLİĞİMİZLE SÜRDÜRDÜK

Doğa Koleji Şişli Kampüsü'nün dahil olduğu “FEMALE AND RACIAL EQUALITY EVER” (F.R.E.E.) projesi tüm hızıyla devam ediyor!

ETİKETLER : ab projeleri , ab projeler koordinatörlüğü , erasmus , doğa okulları ab projeleri , free eu project

Avrupa Birliği Erasmus+ programları çerçevesindeki “F.R.E.E” isimli Projemizin ikinci hareketliliği için, 19-28 Nisan tarihleri arasında Doğa Koleji Şişli Kampüsü öğrenci ve öğretmenlerimiz  İspanya Alcala del Valle şehrinde “IES Fuente Grande” okulundaydılar. Göçmenlik ve Kadın Hakları ile ilgili seminerlere katılan öğrencilerimiz bunun yanı sıra okulumuzu ve ülkemizi tanıtan birçok etkinlik gerçekleştirdiler, canlı radyo programına katıldılar. Endülüs’ün iki büyük şehri Malaga ve Sevilla’nın tarihi yapılarını ve müzelerini gezen öğrencilerimiz önemli kazanımlarla okulumuza döndüler.