“DÜNYAMLA TANIŞ” PROJESİ GALA GÜNÜ İLE SON BULDU

Lise İngilizce bölümünün yürüttüğü “Dünyamla Tanış“ Projesi tamamlandı. 5 hafta süren projede farklı ülkelerden üniversite öğrencileri İstanbul’daki birçok kampüsümüze misafir olarak kültürlerini tanıttılar.

ETİKETLER : ingilizce yurtdışı programı , ingilizce eğitimi , dünyamla tanış , yabancı öğrenci projesi , yabancı dil projesi

Lise İngilizce bölümünün yürüttüğü “Dünyamla Tanış" projesi tamamlandı. 5 hafta süren projede farklı ülkelerden üniversite öğrencileri İstanbul’daki bazı kampüslerimize misafir oldu. Bu süre boyunca öğrencilerimizle yabancı konuklarımızın hazırladığı kısa film ve dans gösterilerinin sunulduğu Gala günü ile bu güzel proje tamamlandı. Bu güzel ve keyifli projenin başlamasını sağlayan Ataşehir Kampüsü mezunumuz Berfu Gültekin’e, Aiesec Anadolu Yakası'nın genç ve dinamik ekibine, projede yer alan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.